Tuesday, September 21, 2010

Fotó Könyvek

Ez a Második Könyv a Blub.com -nál készült. Ezt ide tudtam rakni, meg lehet nézni és rendelni aki akarja, de az első amit a My Publisher.com . nál készítettem nem tudom megmutatni. Nincs nekik ilyen oldal pedig az lett jobb. Érdekes készíteni ezeket a könyveket. A képek nagyon jók lettek a nyomtatásnál. Jobb, mint gondoltam. Csak írni is tudnék hozzá... semmi nem jut eszembe mikor készítem. Hiába nem vagyok és soha nem is voltam jó író!


Monday, September 13, 2010

Trópusi növényzet


Elképesztően szép virágok nyílnak a trópusi szigeteken. A jungle sűrű lombjai alatt a gyönyörű orhideák és más hasonló érdekes virágok amiknek a nevét nem is ismerem. Nem könnyű fotózni a nehéz humid, vízes levegő miatt. A sűrű bokrok, fák, a fények és árnyékok is megnehezítik egy egy virág vagy növény fotózását kézben tartott kamerával. Mindhez állvány kellene de nincs erőm cipelni vagy épp mikor kellene nincs nálam.  Azért remélem tetszeni fognak nektek a képek.
Orhideák

Pink Lily
Nekem épp ilyen légyfogóra lenne szükségem nyáron. Nagyon fura tölcséres virág.
Lily féle levele van..
Ez érdekes de fogalmam sincs mi a neve. A levele szerint valami Bird of Paradise vagy banán fajta virág lehet.
Ezt a tölcséres futó virágot se láttam még de elfogadnék egyet. A virágja kb. két tenyérrryi nagy!
Ilyen hátulról nézve:
Bird of Paradise virág.


Philodendron egyik fajtája a spanyol moszattal amiből sok van itt.
Ez egy fa virágja de a nevét nem tudom. Nagyon szép volt.
..és az organic Banán. Itt még zöld egy kicsit de úgy  is eszik sütve.

Az első könyv is megjött, elég jó de lehet szines vagy fehér hátteret kellett volna használnom, mert sötétebbre sikerült, mint szerettem volna. Majd a következő!

Friday, September 3, 2010

Első könyv - Digitális vászon


Végre elhatároztam, hogy a képeimből egy könyvet késztek. Ez csak az első próbálkozás, talán nem is lett egészen olyan, mint aminek szántam, mert nem volt több időm írni is hozzá, de 20 oldalon láthatjátok a kedvenc átdolgozott képeimet.  Még nem jött meg és már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz az eredmény elvégre is az első könyvem. A régi családi képekből is már elkezdtem de nagyon lassan halad, mert a legtöbbről nem is tudom ki kicsoda és így sokat kell mellette keresgélni. Egyszer csak az is elkészül majd. A My Publisher oldallal készítettem a könyvemet. Ha sikerül majd ideteszem, hogy lássátok.
Addig is pár új kép:  
Society Garlic
Happy Faces
Summer Song
Wild Flower
Sitting Peacock
Stages of Daylily
Field flower
Black eyed Susan
Confortation in pink
Bird of Paradise
Remélem tetszenek.....írd meg. Köszönöm!