Tuesday, December 29, 2015

Boldog Új Évet'

2015 sötét volt. Reméljük 2016 jobb lesz!

Friday, December 18, 2015

Karácsonyfa 2015

Megvettük az idén is a fenyőt csak most kettőt, mert Caba és Ági is felállított egyet náluk. Oda vissza járunk a két házba. Lassan megszokjuk. Olyan finom friss fenyő illat van az egész lakásban.  Az idén a fele díszt fel sem raktam mégis tele van a fa pedig ez is 7 feet magas. Most két hétig megint félig látom a TV,t. Nem mindha probléma lenne hiszen most nincs is jó műsor.

 Habcsókot is sütöttem párat. Elég jól sikerült de irtó édes már el vagyunk tőle szokva, A fára tettem párat fel.
Itt pedig Csabánál. Ági épp
csak kész lett. Nagyon szép mind a kettő.

Sunday, December 13, 2015

Merry Christmas - Boldog Karácsonyt!

Szórakozok a Note 5 rajzolóval ha van egy kis időm. Még nem készültem el a Karácsonyi ünnepekre se. Fát is a hét végén veszünk majd. Az idén kettőt mivel Csaba házában is lesz egy feldiszítve. Szokatlan ez az év így két háztartással de lassan belejövünk. A Thanksgiving jól sikerült  Ági családjával. Körbe ültük a nagy asztalt. Finom lett a hatalmas pulyka sűlt is. 24lb. Oxana pedig egy pulyka, kacsa, tyuk sültet hozott, így volt mit enni senki nem maradt éhesen még Morzsa sem.  
A tél itt fura. Egyik nap reszketünk a hidegtől másik nap megsülünk olyan meleg van, Most épp didergek. Ha ha ha. Brrrrr...
Ilyenkor ha megyek vásárolni mindig a meleg téli dolgokat keresem. Nehéz találni mindenkinek valami különleges dolgot. Az üzletek tömve vannak de semmi új. Csak felesleges pénz költés ha nem valami új ami még nincs.
Csaba épp most jöt át dideregve,
A két ház egybe van kötve hiszen egymás mellet van mégis majd megfagy mire ide ér. Ma téli hideg a levegő csak épp hó nem esik itt a völgyben. Morzsa is kabátban rohangál ki be. Róla nem készült még kép de jegesmedvénk már van.
A mosómedvék is minden este jönnek. A héten megint összeborogatták az egész pocsolyámat de a háló miatt nem tudtak egy halat se megfogni. Ilyenkor miután belegabalyodnak, pár napig kerülik csak Morzsa itatójánál mosogatnak. Még mindig nem tudtam lefotózni őket újra, Nem tudok egész éjjel fennt csücsülni és várni. 12-kor elalszom. Morzsa kinnt alszik a garázsban a házat őrizni de szerintem se nem lát se nem hall, olyan mélyen alszik. ....vagy csak lusta felkellni és ugatni. Most is horkol a sofán !

 A hegyek már havasak. Talán majd felmegyünk hóembert készíteni de addig csak itt a Note 5 telefonnal rajzoltam egyet.
Eszembe jutnak a győri gyerekkori élmények. A kisbundám amihez még muff is volt amibe a kezem dugtam. Azóta sem láttam olyat! Régi szép idők! A hóember amit Postásapuval csináltunk az udvaron. De régen volt!
Most ennyit majd talán elmegyek fotózni később, mert már régen voltam. Szép ünnepeket minden jó embernek!