Wednesday, April 20, 2016

Kánikula Californiában

Olyan mintha nyár lenne pedig csak Április van. Nem hiába monjuk a Bolondos április, mert pár napja még megfagytam ma meg izadok. Már az agyam is absztract lett. mert csak ilyen amolyan ihletem van. Lehet a meleg levegő okozza.
Ladies and parrots: Nők papagájokkal:
Két változat az első nyert.


Woman and men: Nő és férfi
Most már kelene mennem fotózni is... talán a hétvégén.


Saturday, April 16, 2016

Fáradt agy terméke

Mikor már elfáradtal a sok értelmetlen minden napos dologban álj neki rajzolni vagy festeni. A baj ezzel, csak az,  hogy ilyenkor jönnek az absztract gondolatok amit papírra vetsz. Néha az ember kihoz bellőle jót de legtöbször csak irka firka. De ez nem jeleni azt, hogy nem leszel vele híres. Nézd csak Piccasót példának.
Tegnap néztem egy árverést az internetten, ahhol egy össze-vissza mázgált kép 2000 dolláron fellül kellt el olcsó áron. Nem volt éppen híres az illető. Amolyan mindennapos fröcskölés kép volt. Olyat én is tudok mázolni de az enyémért nem fognak annyit adni.
Így rám is rámjött a sok irodai munka után a mázolás de csak az computeren. Nem éppen absztract de belemázoltam mindent ami eszembe jutott. Ha ha ha.... midjárt jobban is éreztem magam.
Ladybug:

Aztán gondoltam egyet és Van Gogh lett az egyik képeimből:

..és a halak:
 Ez Viola a kertből:

Tengerpart vízfestéssel:
Hát ezt nem találjátok ki, a lakatlanok hagyták a víz partján. Csak rongyok de messziről úgy néz ki, mintha egy halott lenne. Először meg is ilyedtem, mert a szeműveg sem volt nálam de a 300 mm-es lencsével jó közel tudtam hozni, így megnyugodtam. Sok homeless, lakatlan ember él most Los Angelesben. Tele vannak a hídak alatt. Nem lehet velük semmit csinálni, mert nem akarnak a
menhelyekre menni.