Thursday, February 9, 2017

Régen jártam itt.

Már eltett egy pár hónap mióta erre írtam.
Október végen elkeztük a konyha felújítását, Ideje volt már. Új padló, a szekrények festése sötét szinüre (most ez a divat). Volt két nagy darab gránát lapon így a csempét is lecseréltük a pultokon (counter). A microwave sűtőt pedig a tűzhely fölé tettük, így több helyem lett a pult tetején (counter top) Nimród fiam csinálta az egészet, kivéve a mázgálását a szekrényeknek. Azt én. Gyönyörű munkát csinált. Nem hitte, hogy ilyen jó lesz.



 Nekem nagyon tetszik, gyorsan ment, mi csináltuk, nem került egy vagyonba.


Thanksgivingre illetve a szüli napomra ami ugyan akkor van el is készült. meg tudtuk sütni a nagy pulykát.
 A cranberry, orange torta is kész lett.
 Pár nap és itt a Karácsony. Minden olyan gyorsan megy. Csak úgy rohannak a napok. Közben az eső is beállt, azóta is esik. Egész California úszik. Örülünk neki, mert kell, csak néha mindent elúszik az udvaron és az kellemetlen. Morzsa lábát pedig százszor kell letürülni, ahogy ki be járkál.
 A fenyőt is rohanás közben két eső zuhany között vettük. A furcsa az idén az volt, hogy semmi illata nem volt a fenyőnek.

A karácsonyi vacsora és Nimród fiam szülinapja. 


Eljött a 2017. 
Januárban neki áltam Ági segítségével kolbászt készíteni. Finom lett 
 A túrós, mákos palacsinta is...hamar el is fogyott!
Mivel kaptam egy új varrógépet, rám jött a varrás is. Persze semmi különös, idáig is ritkán varrtam de most meg kellett szoknom a kezelését az új gépnek. Egész más, mint a régiek. Készítettem az asztalra egy terítő garnitúrát. Nekem tetszik. 


Végre volt időnk Nimróddal megnézni a havas hegyeket is de sajnos elkéstünk, mert csak a távolabbi hegycsúcsokon volt már hó. Azért szép kis kirándulás volt.

 Big Tujunga:


Az állatkertet is meglátogattam. Nem sok új volt de sikerűlt pár kép a nagy macskákról. 
Unalmas egyedül, de jön már az új pár.



 Love me tender:
Egyenlőre ennyi...jön a Valentines Day.
Kiss: