Tuesday, August 30, 2016

Morzsa 12 éves

Az utolsó Huncut Vizslám,  Piri lánya,  Morzsa 12 éves. 2 napja valamibe belelépett, valószinűleg egy tüskébe, Nem vettem észre, mivel nem látszott semmi különös rajta csak 3-4 nap mulva mikor sántított. Begyulladt a lába, feldagadt. nagyon rosszul voltam, mert alig enged hozzá nyúlni. Azért lekezeltük és úgy látom már szépen javul neki. Észre vette, hogy segítünk rajta és már nem fél a kezeléstől.   Mindenki nagyon rosszul volt, mert szeretjük. Nagyon jó kutyus a családhoz tartozik, igazán mintha mindent értene elvégre is a Vizsla fél ember azt mondják. Van benne valami. Egyébként ő az ébresztő óra is. Minden reggel 7.00-kor ugat, így: Na mi van éltek még? Gyerünk, gyerünk...felkellni!
Most még azt is megengedte, hogy lefotózzam amit nem szeret. Igy fekszik a sofán a lábát a jégen pihenteti. Kár, hogy nincs nekem egy fejre való jég zacskóm, jó kép lett volna bellőle  :


Tettem rá egy jégzacskót is:

Saturday, August 13, 2016

Tengerparti képek

Ideje megint kirándulni az oceánhoz de ma is olyan meleg lett. hogy nem sok kedvem volt kimozdulni pedig a tengerparton nagyon jó idő lehetett. Azt gondoltam mire odaérek elolvadok a kocsival együtt, igy inkább csak a fotóimat kicsinyítettem le és az Olympiát néztem a hűvös szobában.