Sunday, June 1, 2008

Twiggy, my new buddy.

Twiggy az egy Lovebird Baby. Álarcos törpe papagáj magyarul. "Blue masked lovebird" (Agapornis personatus) Tegnap hoztam haza az egyik farmról. Pár hetes lehet, mert még a szárny tolla és farok tolla sincs kinnt. Teljesen groteszk nagy csőre van és óriási lába. Írtó jópofa kis madár. Nem fél, odabújik az emberhez és ami a lényeg nem csíp! Még nem de remélem szelíd is marad. Állítólag a Lovebird innan kapta a nevét, hogy nagyon ragaszkodó, sok szeretet van benne. Hát lehet van ebben igazság, mert tegnap kaptam egy nagy puszit tőle. Ma kivittem a kertbe a füge fára és ott fotoztam le. Nagyon élveszte. Tollázkodott, napozott és mindenféle pózokat csinált. Persze a Vizslák be lettek zárva, mert azok egy kicsit túlságosan kiváncsiak, nem mertem kinnt hagyni őket Twiggy-vel.


A must read: our toxin alerts! Learn about common hazards to parrots and pet birds

Írd meg a véleményedet: Leave comment:

4 comments:

Netra said...

Wow..!! Love the pics on your blog..!! Nature is well captured!

I love the freshness and the dreamy effect on most of your pics..

Regards,
Netra

Anonymous said...

Nagyon tetszenek a képeid, nem is tudtam, melyikhez fűzzek megjegyzést. Gyönyörűek az állat- és természetfotóid. Kitettem az egyik képedet a blogomba az ajánlóba, remélem, nem baj.

carol said...

I love the rich colour and the pictures are really sharp. I'm just learning to take pictures and I find the toughest are the close-up shot of wildlife . I saw a glass beetle the other day and after many numerous attempt, I never got the shot I wanted.

katintka said...

Szia ! Nem találom sehol a "Leave comment"-et a "Bejött a nyár végre" bejegyzés alatt.
Azt szerettem volna megkérdezni hogy az állataitok nem szokták e előrejelezni a földrengést ? Vagy akkor már késő ?

Egyébbként be-beszoktam kukkantani a bloggodba s nagyon szépek a képeid .

Katintka