Tanzániába, Indiába most nem tudok menni inkább kisétálok az állatkertbe és ami engem éredekel ott úgyis látom. Na nem egészen, de ez van ezt kell szeretni, mondja a magyar! Itt van pár kép amit vasárnap az új lencsével kattintottam. Sajnos a tigris kölykök amiért tulajdon képpen mentem, aludtak. Majd legközelebb.
A mama viszont szépen ült melletük de tőlem jó messze. Mégis a lencse jó éles képet produkált.
Sumatra Tigris
Gorilla
Meerkat
A trópusi Flamingók
Sarus_Crane Grulla de Cola Blanca
Érdekes daru madár, még nem láttam soha. Ha másért nem is, de ezért érdemes volt Africába mennem!
Zebra...irtó lusták voltak de a hátgerince szép kanyart mutatott ahogy feküdt a homokos talajon.
Ma pedig megint rám jött a főzés és mi mást is tudnék hírtelen összekapni, mint egy számunkra különleges kolbász-hurka félét. New Orleans, Louisiánába állítólag mindenki ezt eszi, a gáz station-oknál is árulják. Kb. úgy, mint nálunk a Laci Pecsenyét. Azért ez más. Van benne disznó hús, rizs, hagyma, zeller, petrezseljem, zöld paprika, cajun paprika, főszerek és bélbevan töltve. Csak 3 ft. lett bellőle, mert ez csak próba volt. De nekem nagyon ízlett. Nem olyan zsíros, mint a kolbász vagy hurka. Májat nem tettem bele. Nyers savanyított káposztával nagyon finom volt. Kár, hogy az illatát nem tudom ide tenni de a videót ahonnan az ötlet jött ide teszem, kattints rá : BOUDIN
A receptet még le kell fordítanom magyarra majd később ide teszem.
No comments:
Post a Comment