Thursday, November 7, 2019

Kellemes idő

A nagy szél után most kellemes őszi idő van. 80F fok. Még lehet rövid nadrágban szaladgálni itthon de már készülök a hűvösebb estékre. Az egyetlen dolog ami kellemetlen a sok falevél. Sajnos még csak nem is színes, hanem száraz szürke és tele van vele az egész udvar. Söpörgetjük, söpörgetjük de ahogy kész vagyunk már kezdhetjük előről. Szeretem a sok fát de nem a levél söprögetést.

Mivel Nimród házát csináljuk az enyémen minden áll pedig jól le kellett volna a bokrokat nyírni, kiszedni a száradtakat ami a nyári hőségben kihalt. Régen szívesen csináltam de ma már unom. Kertész nem drága de nem szeretek senkit a kertbe bejárni. Ma már soha nem lehet tudni ki az illető sajnos. Most ugyan nincs kutyus de lesz majd az is. Nagyon hiányzik Morzsa!
Végre a molding (nem tudom a magyar nevét) is fent van a nappaliban. Tegnap rakta fel Nimród fiam. Az is kész. Lassan de biztosan haladunk. Ma a konyha moldingot rakjuk utána pedig a konyha szekrényt kell megterveznem. Egyszer csak készen leszünk.



Most ilyen a kilátás. A száraz fákat itt is meg kell majd még nyírni bár már nagyon sokat levágtunk. A gyümölcsfák szépen növögetnek de fű az nincs. Majd tavaszkor az is lesz.



No comments: