Friday, April 16, 2010

Mi lesz a következő?

Az elmult pár évben valóban elszabadult a föld. Vízözön, födrengés, tűz és most láva kitörés...vajjon mi jön még? A végén mégis eljőn a világ vége amiről már annyit beszélnek. Most két napja nagyon szép kellemes idő van nálunk de a hét végere már megint esőt mondanak.Egy részből jó, mert nem kell locsolni és itt Californiában az nagyon drága de a másik részből pedig nem vagyunk hozzászokva az ilyen hétvégi viharokhoz. Nem is tudok menni sehova fotózni sem, mert itt ha esik akkor ömlik. Amolyan amerikai módon minden nagy mennyiségben.

Azért a jó az egészben az, hogy a virágaim egyre szebbek a kertben az esőtől. Igy én nem is panaszkodok. Még a kis állatok is élvezik a vízet. A mókusunk is nagy boldogan tisztogatja magát egy, egy esős nap után. Nagy élvezettel rágcsálja a mandarinokat a fán. Természetesen Morzsa figyeli, nehogy az egészet egyszerre szedje le. Olyankor egyet, egyet Morzsa fejére dob amitől olyan gyorsan szalad a házba, hogy alig tud lefékezni. Jópofa kis állatok. Szegény Piri aki már közel 14 éves csak nézi: mi lett megint?
Így elszórakozunk mi itthon is! Pár új kép amit átalakítottam.
A tavaly ültetett napraforgó most virágzik:

Memories:


Tegnap bennt voltam Hollywoodban. A kocsi ablakából fényképeztem. Nagyon sok utca lakó lett az elmult években. Mennyire elűtő a hatalmas elképzelhetetlen gazdaság ahogy némelyik ember él itt Hollywoodban és a szerencsétlen aki a padon alszik. Persze 80 százalékuk beteg vagy kábítószeres de mégis. Most, hogy California csődbe ment egyre többen alszanak az utcákon a starok csillaga felett.

Ez a mai Laurel Canyon Drive ami összeköti a Valley-t és Hollywood-ot.

No comments: