Tuesday, August 21, 2012

Elveszett adatok

Már a mult hét csütörtök óta a computert csinálom. A Norton-t kellett felújjítanom és valami hibát csinált, összekeverte a régi és új file-okat így az egész computert újra kellett telepítenem ami nagyon lassan megy, mert már pár éve meg van és a sok összegyűjtött program, adat, stb-t vissza kellett rakni. Mindig van valami ami miatt nem tudok elmenni fotózni. De nem is nagyon lehetett menni sehova a nagy meleg miatt, így kihasználtam az időt. Még szerencse, hogy mindent megmentettem már előzőleg, mert most igazán megütött volna a guta. De a Norton-ra nagyon haragszok, évekig az volt a Virus elhárítóm, de lemondok róla. Nem merem újra berakni, hátha megint előről kell kezdenem az egészet. Ez a blog is csak egy próba most, hogy jó-e.

Ajánlom mindenkinek, hogy a fontos dolgokat szedje le külön hard drive-okra ahhova meg menti. (Nem is tudom ezt hogy mondják magyarul) Nekem a Western Digital (WD) hordozható van. Nagyon jó.
Remélem ez a kis szöveg felmegy és felállhatok a computer székről, mert a derekam már nem érzem.

Zsuzsa

Sikerült felraknom. Ez egy próba kép a Window XP képe, mert még egy saját kép sincs a gépben. A Topáz Clean-t próbáltam ki rajta.



No comments: