Friday, June 14, 2013

Underwood Farm

Egy hete  vasárnap kimentünk a Simi Valley-ben lévő farmra ahol epret, málnát, és zöldséget lehet szedni mikor érik. Underwood Farm a neve. Ajánlom mindenkinek aki itt lakik Los Angelesben. Érdekes, a városi élet után egy pár falusi órát eltölteni eper, málna szedéssel mint otthon vidéken. Főleg a gyerekek élvezik de azért mi is, nagy gyerekek, jól éreztük magunkat. Nagyon finom az eper például ami most érik. Teljesen más íze van mint amit a marketben veszek. Szedés közben persze enni is lehet de nem tudja az ember abbahagyni, mert mikor már azt hiszi, hogy elég, meglát  mindig egy szebb epret amitt bizony nem lehet ott hagyni. Így végül is haza hoztunk vagy 20 lb epret. A héten epret ettünk eperrel!
Készítettem pár képet csak a Note 2 telefonnal. Sajnos a Blueberry ami szintén most érik (som) a másik farmukkon volt  így azt nem tudtunk szedni de fekete málna már volt. Hoztunk azt is finom fagylalt lett bellőle itthon.





Ilyen a farm most. A paprika, paradicsom majd később lesz. Még kijövök, mert magyar paprikájuk is van ami sokkal jobb a töltött paprikához, mint a zöld amerikai  paprika.

 A gyerekeket traktoron kocsikáztatják. Eszembe jut Farád.

 Csaba szorgalmasan húzza a kis szekeret.



Szép lovak vannak..

 ..és kacsa is de van láma, tyuk, diszó, kecske  stb. főleg a gyerekek miatt.


Végül két föstmény illetve plakát is elkészült:



No comments: