Wednesday, June 10, 2020

Változások nem a legjobb irányba


Nem elég ez a vírus ami miatt nem lehetett menni sehová bár már enyhítették. Pár üzlet már kinyitott de még mindig sorba kell állni és a szájkosarat hordani. Már kezdem unni.. Ráadásul meg most ez a stupid sok tüntetés. Semmi értelme. Egy kriminált a rendőrség megölt, a brutalitással ugyan nem értek egyet de ebből ekkora őrültséget csinálni ...nem értem. Én nem tapasztaltam, hogy itt racizmus van. Persze mindenhol vannak  idióta perverzek de nem az átlag ember. A legtöbb fekete rendes, nem mint ezek akik az üzletekbe törnek, lopnak, ölnek. Dolgozni persze egy sem akar. A segélyre jarnak de van több száz dollár tenisz cipőre és manicure stb. Ezek kiabáknak, követelőznek. Egy napot nem dolgoztak, csak kábítószereznek. Mi semmivel jöttünk de soha nem voltunk welfare segélyen. Az első nap óta dolgozunk a mai napig. A sok liberális is beállt közéjük és ők ordítanak a legjobban. Azok keverik a kását. A normális ember csak menjen dolgozni, örüljön, hogy élhet majd ők szórakoznak, buliznak,  A demokrata és liberális vezetőség teljesen lerobbantotta Amerikát. A legnagyobb pofályuk a sok szinész úgynevezett művész nők vagy uraknak (már nem lehet tudni vajjon mik) van. Milliókat keresnek a nagy rohadt életet élő sportolókkal együtt. TISZTELET A KEVÉS KIVÉTELNEK! Az egyik legfontosabb volt az elsők között kinyitni például a plasztikai sebészetet a Beverly Hillsben. Na mindegy. Az egyetlen jó az egészben az, hogy nincs olyan nagy zsúfoltság az utakon, nincs annyi ember az utcán kivéve ahol a tüntetések vannak. Remélem annak is vége lesz hamarosan.
Nálunk minden szépen virágzik, növöget a kertben. Mint a legtöbb ember mi is kertészkedünk most, hogy többet vagyunk itthon. Pistire rájött a dinnye ültetés. Hát kíváncsi leszek mi lesz belőle. A napraforgó sor szépen alakul. Tettem le pár paprikát, paradicsomot sötét fekete színűt, kíváncsi leszek milyen lesz. Még egy nagy skunk, görény is meglátogatott minket. Befészkelte magát Csaba szerszámos szekrényébe. Alig tudtuk kiszedni de nem spriccelt le!
Hibiszkusz:
Iceberg rózsa:

Szitakötő látogató:
 Ez a kismadár nagyon szépen énekelt a fán. Itt house finch a neve:

Ennek nem tudom a nevét . Lecsíptem a kertésznél és megmaradt:
Eső után:


 Nem tudtam mi eszi a virágomat, hát ez volt:
 Végre van kapor is:
Ebből dália lesz_
 Kaktusz virág:
Gazánia:
Vizi liliomom:
Amaryllis, candy cane:
A Jacaranda is virágzik:
 Skunk:
Nimród az egész kertet felszántotta és felszedte az összes gazt, papsajtot stb., mert nem akarja a gazt nyírni :) Most csak föld van de úgy is ki volt már száradva. Jó nagy munka volt.  

Végre kész az új electric panel is lehet belül tovább dolgozni és rendezgetni.  

No comments: