Tuesday, June 4, 2013

Új képek

A héten még mindig a kenyér sütögetéssel kisérletezek. Ahogy megsül el is fogy rögtön. Igaz nem nagyok a kenyerek. Tulajdonképpen mind jó lett de nekem még egyik sem egészen olyan, mint amit akarok pedig már a kovásznál tartok. Így a család örömére kisérletezek tovább.
A Pinterest-ről szedem le a recepteket nemcsak a kenyérre, hanem más ételekre is. Például tegnap egy sült csirkét csináltam narancs karikákkal. Meglepetésemre a sűlt narancs szeletek nagyon finomak voltak. Ilyet máskor is fogok készíteni.
Közben néha le, le ülök a képeimhez amit a Morzsával kinnt a kertben fotózunk, ketten. Ő szalad én kattintok de mindig csak a hátsófelét sikerül elkapnom. Így maradok inkább a virágoknál azokat könnyebb lekapni. A kis ökörszem sem sikerült a legjobban a nagy lencsémmel. Hiába kérem maradjon egy helyben pár percig, mert fokuszolni kell, nem hallgat. Amilyen gyorsan jön olyan gyorsan illan el. Viszont a kis Opossum-ot megint sikerült látnom és le is fotóztam. Okay, nézzétek meg az új képeket:
Csilla két változatban:


 Ez a két kép a telefonommal készült. Mikor a nagy gép van nálam egy lepke sincs a látóhatáron! Furcsa!
Itt egészen közel engedett magához:
Ilyen szép felhők voltak a házfelett a héten:
 A kis Ökörszem Pixel Bender-el átdolgozva:
 Ez lett a legjobb róla:
 Ilyen madarak jönnek a másik udvarra a bodza fa bogyóját enni.- Elég messze van így a kép nem a legjobb magában de talán így átfestve jobb lett:
 A kis Opossum:
 Az új vizi liliomom első virága:


:

No comments: